Thursday, January 26, 2012

Travel Diaries ; Milano Photo Diary ;)


İşte daha once bahsettiğim 2011 yazından kalma iki haftalık tatilimizin ilk duragı Milano;)
Milano'ya indiğiniz anda görmeyi beklediğiniz klasik bir italyan sehrinden cok farklı bir sehir karşılıyor sizi. Milano, Roma ya da Floransa gibi ilk gordüğünüz anda nefenizi kesen italyan şehirlerinden biri değil ama bu durum ona hayran olmayacağınız anlamına da gelmiyor tabii ;)bu yüzden Milano'ya gidenlerin ilk fırsatta tekrar gitmek icin plan yapanlar ve birdaha yakınından dahi geçmeyi düşünmeyenler olarak 2'ye ayrıldığını düşünüyorum ;))Ben tabiki 1.gruptakilerdenim,sevgilim 2.gruba dahil mesala;) Moda tutkusu olan birinin Milano gibi bir sehri sevmemesi mümkün değil çünkü, moda bu şehrin her köşesine sinmiş durumda!

Duomo meydanın güzelliğinden gözlerinizi alıp insanları izlemeye başlarsınız ne demek istediğimi anlarsınız ;)öyle ki tüm gün vittorio emanuele caddesinde oturup kahvenizi yudumlayıp milanoluların zevkli seçimlerini izlemek bile başlı başına bi aktivite sayılabilir bence ;)en azından benim gibiler için!! Biz tatilimizin sadece 2 gunünü Milano'ya ayırdık ki turistlik bir gezi yapıyorsanız 2-3 gün milano için gerçekten yeterli bir süre, sehirde yapılacaklar listesi herkese göre değişir tabi ama bana sorarsanız gözalıcı duomo meydanında vakit geçirmeden ,duomo katedralini ziyaret etmek için 1-2 saatinizi ayırmadan,harika butiklerinde kendinizi kaybetmeden, bütçenize göre birazcık alışveriş yapmadan ;)naviglio bölgesine uğramadan hatta eğer gittiğiniz tarih uyuyorsa bu bölgede kurulan ünlü antika pazarını gezmeden ve tabiki benim için Milano'daki en güzel yer olan 10 corso como'da kitaplar ve özel tasarım objeler arasında saatler geçirip bahçesinde kahvenizi içmeden sakın Milano'dan ayrılmayın derim ;) öptüm
sim








...ve işte Milano'daki 3.sabahımızda trenle Venedik'e doğru yola koyuluyoruz!Sınırsız çikolata ve kahve eşliğinde tabi ;))

4 comments:

  1. prada ve gucci ftg ları beni ezbetti tabiki senin güzelliğin ayrııı :)

    ReplyDelete
  2. Merhama Sim, Çok çok önemli bir konu danışmak istiyorum. Bu hafta sonu bebeğimin 1 yaş doğum günü var ve ben geçen sezon aldığım Hakan Yıldırım imzalı sende de olna o elbiseyi giymeyi düşünüyorum.Koton marka. Bendekide krem rengi.. Fakat elbiseye evet giriyorum ama emzirme dönemleri annelik derken göğüs kısmım biraz açık kalıyo.. yani büyüdükleri için :D:D:D şişkinlik yani fazla dekolte oluyo.. Onu kapatmanın en kestirme yöntemi nedir.. Straplez olur mu yada hangi renklerle olur.. bana en acilinden cevap verirsen çok mutlu olucam.Siyah topuklu bootie tarzı ayakkabılarımı giymeyi düşünüyorum.. ya da krem babetlerimi.. hangisi daha uygun olur. şık olayım ki psikolojim düzelsin:D:D çok teşekkürler..

    ReplyDelete
  3. o elbisenin içine bir straplez giymek elbiseyi tamamen yok eder hayatım bence bu gunlerde fazlasıyla moda olan büyük kolyeleri denemelisin,bi kaçtaneyi bir arada bile kullanabilirsin kesinlikle dekolteni kapatma konusunda daha şık bir çözüm olur..ayakkabı konusuna gelince burada cevabım çok kısa ve net..yüksek topuklar ;)..ve tabii ki güzel bebeğine nice mutlu seneleer ;)öptümm

    ReplyDelete

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...