Saturday, July 21, 2012

Summer Night..


Sessiz sakin bir yaz akşamından daha huzurlu bir şey var mıdır? Bozburun güneş batmaya başladığın an iyice doyulmaz bir yer halini alıyor. Etrafta sadece deniz kenarında yemeklerini yiyen insanların sesleri var,nasıl güzel ..
Havada nerdeyse hiç nem yok Antalya sıcağından eser yok..Huzurlu ,sessiz ,harika yemeklerin eşlik edeceği uzun tatil gecelerimizden biri daha bekliyor bizi..çok mutluyum..çok huzurluyum..
            Üstümde bu yaz utanmasam her gün giyeceğim çok sevdiğim zara elbisem var.Evet bu elbiseye aşığım! Kesimi,baskısı, kumaşı her şeyine bayılıyorum:).Ayağımda tabii ki düz sandaletlerim ,topuklu ayakkabılarım en sevdiklerim olsa da Bozburun ruhuna fazlasıyla aykırı kalıyorlar :) Sevdiğim bir kaç takıyı da ekleyince gece için hazır sayılırım..Makyaj mı? Hayır yüzümde tek bir fazlalığa dahi tahammülüm yok bu gece .. Böyle güzel bir akşamda ihtiyacım olan en son şey makyaj yapmak ..Gerek yok ..Sanırım ihtiyaç da yok :)
                                                                                                                                       Öptüm..


2 comments:

  1. makyaja gerek yok zaten ihtiyaçda yok :))

    ReplyDelete
  2. harikaa.. Antalya'dan mavi turla mı gittiniz canım? Çok güzel görünüyor. ben de çok istiyorum. nasıl seçtiniz ve nasıl gittiniz detay verirsen sevinirim.

    ReplyDelete

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...