Saturday, March 23, 2013

Trend Notes :Suit



Maskülen stile böylesine bağlanmamın alt metninde kesinlikle Annie Hall’ı bayılarak izlediğim zamanlar var.Bundan hiç şüphem yok artık. Diane Keaton’ın umursamaz güzelliği ile efsaneleştirdiği bu stilin karşısında kayıtsız kalabilen biri var mı gerçekten merak ediyorum . Ben bu tarzın daimi bir hayranı olsam da son günlerde durum bir ‘ tık’ yukarıya çıktı.Özellikle pudra tonları karşısında feci şekilde yoldan çıkmak üzereyim..Sanırım bunda takımların yeni sezonun hatta son birkaç sezonun gözdesi olmaları sebebiyle  çok fazla aşık olunacak modelin  mağazalarda yerini almış olması bulunuyor.Peki onları nasıl giymeyi planlıyorsunuz ?

Benim bu konudaki rotam aşağı yukarı belli sanırım. Bütün kış kırmızı ve elektrik mavisi takımımı üniforma haline getirmiş olan ben baharla birlikte pastel tonlara yumuşak bir geçiş yapmayı planlıyorum. Özellikle pudra pembesi ve su yeşili bir takım alışveriş  listemin en başındakiler. Buz mavisi bir taneye de  hayır demem açıkçası :)
Takım giymeyi çok seviyorum çünkü bu kadar yalın oldukları halde bu kadar iddialı olmaları çok hoşuma gidiyor.İş için de çok şıklar günün geri kalanı içinde, ‘’ciddi’’ de hissettiriyorlar  ‘’çekici ‘’ de, ve en güzeli tarafı da zamansızlar..
Nasıl  kombinleyeceğim konusuna gelince ,elektrik renklerin beyaz düz kesim gömleklerle uyumu tartışılmaz –ki ben bütün kışı öyle geçirdim diyebilirim- .Pudra tonları ise yine aynı tonlarla kullanmaktan yanayım uçuk  pembe bir takımla buz mavisi bir gömlek, su yeşili bir takımla toz pembe düz kesim bir bluz çok sık olacaktır,aynı zamanda aynı rengin tonlarından oluşan bir kombin de fazlasıyla şık olan alternatifler arasında.Ama bence takımların en çekici halı crop üst- yüksel bel  ikilisinde hayat bulacak, zira ben onları bu şekilde giymek için sabırsızlanıyorum ,tek ihtiyacımız olan havaların biraz ısınması hepsi bu :)

Yaz güneşinin tenime değmesiyle birlikte tüm renkleri rafa kaldırıp kemik rengi şort bir takımla bir yaz geçireceğim gibi hissediyorum. Yaz geceleri ise bembeyaz takımlar içinde tamamıyla Bianca Jagger’a öyküneceğim..Tamam sarışın mavi gözlü bir Bianca biraz kafa karıştırıcı olabilir  ama olsun Jagger ruhu Jagger ruhudur :) 

 

 








images source: elle,google images

No comments:

Post a Comment

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...