Friday, November 2, 2012

Sunny days..


               Spor montlarla giyilen kalem etekler bu sezon takıntım olacak gibi, harika bir uyum içindeler..kalem eteğin  'iş kadını'  halleri ile spor montların  'aylak' duruşunun flörtünü çok seviyorum..hem çok çalışıp hem de aylaklığından kopamayan bir kızı hatırlatıyorlar bana :))yakışıyoruz sanki birbirimize :)


Sizde vakit kaybetmeden flörtünüze başlayın bence :)
 





11 comments:

  1. merhaba sim hep tatil olsun sende hep fotoğraf çektir bizde senin kombinlerini inceleyelim;))
    bütün kombinlerini inceledim ama bu daha bi güzel göründü gözüme:P hem şık hem de spor.. t shirtü
    ayrı bi sevdim nerden aldın acaba tabi bide botlarını:)) şimdilik bu kadar sorularım:D

    ReplyDelete
  2. Merhaba bende bayıldım cidden.. ayakkabıları gerçekten merak ediorum. sezonun son bombası bordo bence.. ve botlarda çok sık rastlicaz sanırım.. ve tabi deri pantolonlarda...

    ReplyDelete
    Replies
    1. evet bordo bu sezon heryerde olacak..mailini facebookdaki sayfama gönderirsen ayakkabılar için linki gönderebilirm:))

      Delete
    2. gönderdiğin adrese linki attım umarım ulaşmıştır mailim

      Delete
  3. evet hoş ama bir şey merak ediyorum. ayakkabılar zara sanırım ve 280lira fiyatı.. tabi bu beni ilgilendirmez ama şöyle bir şey var. 280lira bence o ayakkabıya çok çok fazla. yani o kadar çok ayakkabı markası varken ve o fiyatın belki biraz üstünde yada o fiyata alabilecekken neden zara? kesinlikle aşık olduğun ortada :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. malesef ayakkabılar zara değil,indirimden gerçekten çok düşük fiyata alınmış bir ayakkabı :))ayakkabıları beğendiysen alışveriş yaptığım sitenin linkini gönderebilirm ..sevgiler :)

      Delete
    2. yeni fenomen internet avcıları biz:)) malesef internet üzerinden alışveriş yapan biri değilim. ama cidden zaranın yeni sezon botlarına çok benziyor. düşük fiyatsa süper.. çünkü eğer gerçekten bir ayakkabıya çok para veriyorsan bence o kesinlikle çok kaliteli olması gerekir diye düşünüyorum. sevgiler...

      Delete
    3. evet kesinlikle aynı fikirdeyim :)

      Delete

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...